Στις εγκαταστάσεις του Seven Sports Club, έχουμε ένα υπερσύγχρονο κλειστό γυμναστήριο, στο οποίο μπορού να φιλοξενηθούν τα αθλήματα της καλαθοσφαίρισης, της πετοσφαίρισης και της ενόργανης γυμναστικής.

Το γήπεδο πληρεί υψηλές προδιαγραφές σε παρκέ και φωτισμό, ενώ συνοδεύεται και από τους απαραίτητους βοηθητικούς χώρους, όπως τα αποδυτήρια και το αναψυκτήριο, και έχει φιλοξενήσει τα προηγούμενα έτη μεγάλα πρωταθλήματα, τουρνουά και συλλόγους σε διάφορα αθλήματα.

Στους χώρους μας φιλοξενείται ο Αθλητικός Σύλλογος Διώνη, με δραστηριότητα σε καλαθοσφαίριση και πετοσφαίριση, έχοντας ταυτόχρονα και τις αντίστοιχες ακαδημίες για τους μικρούς μας φίλους με υπεύθυνο τον Μπουλούμπαση Γεώργιο και οι Ακαδημίες της All Net Basketball με προπονητή τον Φίλιππο Ταμπάκη.

Επίσης στους χώρους μας φιλοξενούμε τον σύλλογο ενόργανης γυμναστικής A.P.E. ΦΟΙΝΙΞ με προπονητες Ιβο Νουσεβ και Μαρια  Κλουβατου τους οποίους μπορείτε να εντοπίσετε στα τηλέφωνα 6976071292 και 6979794350, για περισσότερες πληροφορίες.

Εάν επιθυμείτε να λάβετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις ανωτέρω ακαδημίες, ή εάν απλώς επιθυμείτε να κλείσετε το γήπεδο για προπονήσεις ή αγώνες, επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο του Seven Sports Club 210-6030333!