Στις εγκαταστάσεις του Seven Sports Club, διαθέτουμε δύο καφέ – μπαρ, προκειμένου να γίνει ακόμα πιο ευχάριστη η παραμονή σας στον χώρο μας, κατά τις αθλητικές δραστηριότητες των φίλων αθλητών τους, αλλά και για τον εφοδιασμό των αθλητών με τα απαραίτητα πριν και μετά τον αγώνα ή την προπόνηση τους.

Και στις δύο καφετέριες υπάρχει πληθώρα τραπεζοκαθισμάτων, για να απολαύσετε τον καφέ σας ή το φαγητό σας, και να χαλαρώσετε παρακολουθώντας τους αγώνες που διαδραματίζονται στα γήπεδα Padel.

Οι καφετέριες μας διαθέτουν όλα τα απαραίτητα ροφήματα (Νερό, αναψυκτικά, ενεργειακά ποτά, αφεψήματα, αλκοολούχα ποτά για τους ενήλικες φίλους μας), αλλά και πληθώρα σνακ και φαγητών. Όλα τα φαγητά που μπορείτε να απολαύσετε παρασκευάζονται με φρέσκα υλικά την στιγμή που τα επιθυμείτε, και καθημερινά προστίθονται στο μενού και νέες γευστικές επιλογές.

Οι καφετέριες μας είναι ανοιχτές καθ’ όλη την διάρκεια λειτουργίας των εγκαταστάσεων του Seven Sports Club, δηλαδή καθημερινά 09.00-23.00, ενώ κατόπιν συνεννόησης μπορούμε να εξυπηρετήσουμε και εκδηλώσεις μικρών και μεγάλων φίλων!

Τέλος στις καφετέριες μας, υπάρχει η δυνατότητα παρακολούθησης όλων των μεγάλων πρωταθλημάτων σε διάφορα αθλήματα, καθώς στον χώρο υπάρχουν τηλεοράσεις που διαθέτουν τα συνδρομητικά κανάλια μεγάλων εταιριών, που προβάλλουν αυτά τα πρωταθλήματα!