Πριν σας κάνουμε την περιήγηση σας στους χώρους μας και ειδικότερα στα γήπεδα Padel και τους βοηθητικούς τους χώρους, θα θέλαμε να σας αναφέρουμε ορισμένα πράγματα για αυτό το πολύ όμορφο άθλημα, ώστε ακόμα και αν κάποιος από εσάς, έρχεται πρώτη φορά σε επαφή μαζί του, να μάθει την ιστορία και κάποιες χρήσιμες πληροφορίες για το Padel.

Ιστορικά, το πρώτο γήπεδο Padel, κατασκευάστηκε στο Ακαπούλκο το 1969 από τον Enrique Corcuera. Έκτοτε, για διάφορους λόγους, το άθλημα γνώρισε κάποιες μεταβολές, όπως το μέγεθος του γηπέδου, η μπάλα και η ρακέτα με την οποία παίζεται, το υλικό των πλευρών του γηπέδου και πολλές ακόμα.

Σήμερα το Padel είναι πολύ διαδεδομένο, και είναι το ταχύτερα αναπτυσσόμενο άθλημα, ενώ σε πολλές χώρες, όπως σε χώρες στην Λατινική Αμερική και στην Ιβηρική Χερσόνησο, είναι το πιο δημοφιλές άθλημα. Αυτός και κάποιοι ακόμα λόγοι έχουν οδηγήσει στην εμφάνιση γηπέδων σε πάρα πολλές χώρες και την σύσταση πλέον Ομοσπονδιών και Εθνικών Ομάδων!

Το Padel, είναι ένα άθλημα κοινωνικής ευεξίας! Παίζεται πάντα από 4 παίχτες, καθώς η κάθε ομάδα αριθμεί 2 παίχτες. Λόγω του μικρού μεγέθους του γηπέδου, μπορεί να αθλείται στο Padel, οποιοσδήποτε, ανεξαρτήτως ηλικίας. Αυξάνει τα αντανακλαστικά των συμμετεχόντων και παράλληλα βελτιώνει την φυσική τους κατάσταση, χωρίς να τους εξαντλεί!

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε και την Παγκόσμια Ομοσπονδία Padel!

Ακολουθήστε την επίσημη σελίδα του Seven Padel Club στο Facebook και μάθετε πρώτοι τα νέα μας και τις δραστηριότητες που λαμβάνουν χώρα αποκλειστικά για το Padel, και κλείστε εγκαίρως το γήπεδο σας στο τηλέφωνο 210-6030333!

Στους χώρους του Seven Sports Club θα βρείτε έξι (6) γήπεδα Padel, πλήρως εναρμονισμένα με τους κανονισμούς της Παγκόσμιας Ομοσμονδίας Padel, ως προς τα χαρακτηριστικά τους.

Τα δύο γήπεδα είναι πανοραμικά και τηρούν προδιαγραφές για αγώνες του World Padel Tour, ενώ το ένα γήπεδο, απευθύνεται σε παίχτες που επιθυμούν να παίζουν ένας εναντίον ενός!

Επιπροσθέτως, περιμετρικώς των γηπέδων, υπάρχουν χώροι για την παραμονή σας και την παρακολούθηση των αγώνων και των προπονήσεων, ενώ παράλληλα διαθέτουμε και δύο καφετέριες μπαρ, σε περίπτωση που επιθυμείτε να πιείτε ή να φάτε κάτι. Φυσικά δεν λείπουν τα αποδυτήρια ανδρών και γυναικών, για την προετοιμασία σας, πριν τον αγώνα!

Σε περίπτωση που ασχολείστε ήδη με το Padel, ή που επιθυμείτε να αρχίσετε να αθλήστε με το Padel, μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στο Facebook, ώστε να μαθαίνετε άμεσα τα νέα μας, και τυχόν τουρνουά που θα διοργανώσουμε!