Πριν σας κάνουμε την περιήγηση σας στους χώρους μας και ειδικότερα στα γήπεδα Padel και τους βοηθητικούς τους χώρους, θα θέλαμε να σας αναφέρουμε ορισμένα πράγματα για αυτό το πολύ όμορφο άθλημα, ώστε ακόμα και αν κάποιος από εσάς, έρχεται πρώτη φορά σε επαφή μαζί του, να μάθει την ιστορία και κάποιες χρήσιμες πληροφορίες για το Padel.

Ιστορικά, το πρώτο γήπεδο Padel, κατασκευάστηκε στο Ακαπούλκο το 1969 από τον Enrique Corcuera. Έκτοτε, για διάφορους λόγους, το άθλημα γνώρισε κάποιες μεταβολές, όπως το μέγεθος του γηπέδου, η μπάλα και η ρακέτα με την οποία παίζεται, το υλικό των πλευρών του γηπέδου και πολλές ακόμα.

Σήμερα το Padel είναι πολύ διαδεδομένο, και είναι το ταχύτερα αναπτυσσόμενο άθλημα, ενώ σε πολλές χώρες, όπως σε χώρες στην Λατινική Αμερική και στην Ιβηρική Χερσόνησο, είναι το πιο δημοφιλές άθλημα. Αυτός και κάποιοι ακόμα λόγοι έχουν οδηγήσει στην εμφάνιση γηπέδων σε πάρα πολλές χώρες και την σύσταση πλέον Ομοσπονδιών και Εθνικών Ομάδων!

Το Padel, είναι ένα άθλημα κοινωνικής ευεξίας! Παίζεται πάντα από 4 παίχτες, καθώς η κάθε ομάδα αριθμεί 2 παίχτες. Λόγω του μικρού μεγέθους του γηπέδου, μπορεί να αθλείται στο Padel, οποιοσδήποτε, ανεξαρτήτως ηλικίας. Αυξάνει τα αντανακλαστικά των συμμετεχόντων και παράλληλα βελτιώνει την φυσική τους κατάσταση, χωρίς να τους εξαντλεί!

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε και την Παγκόσμια Ομοσπονδία Padel!

Ακολουθήστε την επίσημη σελίδα του Seven Padel Club στο Facebook και μάθετε πρώτοι τα νέα μας και τις δραστηριότητες που λαμβάνουν χώρα αποκλειστικά για το Padel!

Στους χώρους του Seven Sports Club θα βρείτε τρία (3) γήπεδα Padel, πλήρως εναρμονισμένα με τους κανονισμούς της Παγκόσμιας Ομοσμονδίας Padel, ως προς τα χαρακτηριστικά τους.

Επιπροσθέτως, περιμετρικώς των γηπέδων, υπάρχουν χώροι για την παραμονή σας και την παρακολούθηση των αγώνων και των προπονήσεων, ενώ παράλληλα το Seven Sports Club Bar, είναι στην διάθεση σας, σε περίπτωση που επιθυμείτε να πιείτε ή να φάτε κάτι.

Σε περίπτωση που ασχολείστε ήδη με το Padel, ή που επιθυμείτε να αρχίσετε να αθλήστε με το Padel, μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στο Facebook, ώστε να μαθαίνετε άμεσα τα νέα μας, και τυχόν τουρνουά που θα διοργανώσουμε!

Γήπεδα Padel Seven Sports Club

Βοηθητικοί χώροι γηπέδων Padel Seven Sports Club