Στο Seven Sports Club, έχουμε αγαπήσει ιδιαίτερα το όμορφο άθλημα του Padel. Έχουμε δει πλέον την αγάπη που δείχνουν οι αθλητές για το Padel, καθώς προσφέρει τρομερή σωματική άθληση, αλλά παράλληλα και φοβερή διασκέδαση! Αυτός ήταν και ο λόγος που δημιουργήθηκε αυτούσιο πλέον το Seven Padel Club.

Αναγνωρίζοντας τις ανάγκες άθλησης των μικρών μας φίλων, οι οποίες θα πρέπει πάντα να συνοδεύονται από ασφάλεια, έμπειρους ανθρώπους και αγάπη και μεράκι, δημιουργήσαμε την Ακαδημία Seven Padel Club, για όλα τα παιδιά ηλικίας από 6 ετών και άνω.

Στόχος της Ακαδημίας, είναι να γνωρίσουν οι μικροί μας φίλοι το άθλημα το Padel, να αθληθούν και να αναπτύξουν δεξιότητες γύρω από αυτό, να δραστηριοποιούνται σωματικά με ασφάλεια και όλες τις απαραίτητες ανέσεις, και να προσφέρουμε τα κατάλληλα εργαλεία ώστε να βγάλουμε μελλοντικά επαγγελματίες παίχτες Padel, που θα ακολουθήσουν αναγνωρίσιμη πορεία στην Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό!

Δίπλα στους μικρούς μας φίλους, θα βρίσκονται οι προπονητές της Ακαδημίες Seven Padel Club, Lucio Oliveira και Βαγγέλης Μακρόγλου, αμφότεροι έτοιμοι για να δώσουν γνώσεις, τεχνική και ότι άλλο χρειαστεί προς ολοκλήρωση των ανωτέρω επιδιώξεων!

Για να ενημερωθείτε σχετικά με τις εγγραφές, το πρόγραμμα και άλλες λεπτομέρειες, μπορείτε να καλείτε καθημερινά 09.00-23.00 στο τηλέφωνο του Seven Sports Club 210-6030333.

Πρόγραμμα Ακαδημίας