Παιδικά Πάρτι

Το Seven Sports Club φέρνει κάτι εντελώς καινούργιο και παιχνιδιάρικο στον χώρο των παιδικών πάρτι!

Σε συνεργασία με τις Τρελοπατούσες το παιχνίδι και η ψυχαγωγία των παιδιών αλλάζουν και γίνονται πιο Sport, πιο fun και πιο Τρελοπατουσιάρικα από ποτέ! Ειδικά διαμορφωμένα πακέτα για παιδικά πάρτι! Παιχνίδι, αθλητισμός, handmade piñatas εκπλήξεις και ειδικά διαμορφωμένα custom made πακέτα ειδικά για εσάς.

Οι Τρελοπατούσες με απίθανη διάθεση και ποιοτικά πρωτότυπα παιχνίδια όπως διελκυστίνδα, κυνήγι θησαυρού, survivor, zumba και πολλά ακόμη υπόσχονται να ξεσηκώσουν τα παιδιά!

Όλα αυτά σε έναν μοναδικό χώρο όπως το Seven Sports ο οποίος εκτός από όμορφος είναι και απόλυτα  λειτουργικός. Φυσικά δεν μένουμε μόνο σε αυτά. Η καθαριότητα, η οργάνωση και η εξυπηρέτηση είναι σε υψηλό επίπεδο ώστε να αισθάνεστε χαρούμενοι με ότι και εάν επιλέξετε να κάνετε στον χώρο μας.

 

Τα 6 γήπεδα padel, το κλειστό γήπεδο μπάσκετ των 700 τμ, το βόλεϊ, η άνετη καφετέρια, το άνετο parking,η εύκολη πρόσβαση προς το Seven Sports καθώς και προς σε όλους τους χώρους (εσωτερικούς και εξωτερικούς, ράμπες ΑΜΕΑ, WC) δείχνουν την σημασία που δίνουμε ακόμα και στην μικρότερη λεπτομέρεια.

Γιατί για εμάς στο Seven Sports Club και τις Τρελοπατούσες, θέλουμε κάθε πάρτι να είναι τόσο μοναδικό όσο και εσείς.

trelopatouses_logo